Sentimental Saturdays * View-Master

0

Oh my… just had a huge flashback when I spotted this cute View-Master print on Pinterest. Unlike my kids, I grew up in the pre-all-day-long-television, pre-home-computer (if I don’t count the Commodore 64 connected to our television screen), pre-Nintendo, pre-iPad age. My precious View-Master was the only thing that came close to moving 3D images. Old school definitely rocks!

Deze View-Master katapulteert me terug naar begin jaren tachtig. Toen er nog geen dagtelevisie was, homecomputers een werkgeheugen van 64 kB hadden en Nintendo’s en iPads veeleer in de Jetsons thuis hoorden. Klik, na klik, na klik ontrafelde het Bambi-drama voor mijn ogen… Op de Bereboot ging het er gelukkig wat luchtiger aan toe. Ze zijn nog intact de View-Masters van mijn broer en mezelf. Toen oma en opa mijn kindjes van toen 3 en 5 ermee verrasten, waren ze echt wel geïnteresseerd… voor de volle 5 minuten. Later zullen ze nog om deze ‘vintage’ stukkken vechten. Ik geef het je zwart of wit.


Photo: Pinterest via Barbara Decré
Posted by:

mm

Leave A Reply