Made in Belgium Mondays * Morley

0
 

Did you know Belgian children’s brand Morley is the brainchild of Anouk Robyn, former head designer of Quincy?! I did not… And I should. Because I have always been a huge fan of Robyn’s work for Quincy. The first designer t-shirt I bought my firstborn was by her hand. I adore every single piece of Morley’s first fall and winter collection! I love the colors, the fabrics, the knits, the prints and the pictures by Emilie Vercruysse. Beautiful! 

Weet je wat ik net ontdekt heb?! Dat Morley gewoon het eigen merk van Anouk Robyn is! Anouk was voorheen hoofd designer bij Quincy en sinds de geboorte van mijn zoon ben ik fan van haar werk. En nu ben ik dus ook fan van Morley! Die kleuren… stofjes… motiefjes… En dan dat breigoed! Om nog maar te zwijgen over hoe mooi Emilie Vercruysse alles in beeld gebracht heeft. *smelt*

Photos: Emilie Vercruysse for Morley
Posted by:

mm

Leave A Reply