Scary Sundays * Halloween costume ideas

0
 

My kids have already started counting down to our annual Halloween party and I must admit that these beautiful photographs by Laura Pannack got me looking forward to the event too!
In 2010 Pannack was the winner of the World Press Photo award in the portrait singles category.

Nu het ‘s avonds vroeger donker is, begint ons jaarlijkse Halloween-feest stilaan vorm te krijgen. Max en Ella dromen hardop over de uitnodigingen, decoraties, hapjes en natuurlijk hun outfits! Voor het derde jaar op rij is het die dag: Graaf Dracumax en Heks Petronella. Zelf ben ik niet zo wild van Halloween, maar elke reden om een feestje te organiseren is een goede, niet dan? Toegegeven, deze prachtige Halloween-portretten van Laura Pannack brengen we toch wel een beetje in de mood.
In 2010 won Pannack de eerste prijs in de World Press Photo categorie portrait singles.


Photos: Laura Pannack via smudgetikka
Posted by:

mm

Leave A Reply