Birthday girl!

0

I was surprised to find out that Sophie, la Girafe, turns 50 in May! Cutie Pie Sophie adorned my little girl’s nursey, because I simply could not resist buying her. She reminded me of a rubber cow I owned back in the early seventies. Little did I know that she was even older than my ‘Koe’. Made out of natural rubbber, Sophie is lead and pvc free. In other words: the perfect little baby teether.

Sophie de Giraf. Je kent haar vast wel! Maar wist je ook dat Sophie op 25 mei maar liefst 50 kaarsjes mag uitblazen? Schattige Sophie… ik moest haar gewoon kopen voor mijn kleine meisje. Ze herinnerde me aan de rubberen koe uit mijn jaren zeventig-kindertijd. Sophie is het perfecte eerste babyspeeltje. Knabbelen en sabbelen is veilig, want deze kleine giraf bestaat uit 100% natuurlijk rubber en niet-giftige verf.

Photo: Vulli

Posted by: Liesbeth
 
mm

Comments are closed.