Counting down to 2012 * 10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…

0

I am a-b-s-o-l-u-t-e-l-y LOVING this New Year’s Eve photoshoot by Babiekins Magazine!!! The balloons, the streamers, the garlands, the confetti and of course that adorable clock piñata! DIY instructions and more cuteness overload are included in the Winter 2011 edition of the magazine

Have a nice New Year’s Eve!

Wauw! Deze oudejaarsshoot voor Babiekins Magazine is gewoon de max!!! Die ballonnen, de slingers, de confetti! Om nog maar te zwijgen van die superoriginele klok-piñata! Doe-het-zelf-instructies en tonnen meer schattigheid vind je in de Winter 2011 editie van het magazine.
Alvast een leuke oudejaarsavond toegewenst!

Photos: photographed by Jessie Kenney and styled by Heather Rome for Babiekins Magazine

Posted by:
mm

Leave A Reply