Counting down to Christmas * Day 10

0
 

This month’s edition of Dutch crafting and decorating magazine 101 Woonideeën shows you fun and creative ideas for displaying all those lovely Christmas cards you will start receiving in your mailbox soon. The 101 Woonideeën blog counts down to Christmas by featuring lots of wonderful cards every single day. Make your pick!


Het decembernummer van 101 Woonideeën staat bol van de creatieve zelf-maak-kerstideeën. En laat ik nu wel niet zelf op zoek zijn naar een kerstkaartenboom! Mijn vingers kriebelen al. Nu gewoon nog wat tijd vinden… Als iemand er wat te veel heeft: gewoon een strikje errond en hier onder de boom komen leggen. Dank bij voorbaat!
Mijn kerstkaarten moeten ook nog gemaakt worden… Iemand? Misschien moet ik er gewoon wat bestellen? De 101 Woonideeën blog telt af naar Kerstmis met elke dag nieuwe, prachtige kerstkaarten.

Photos: via 101 Woonideeën
Posted by:

mm

Leave A Reply