Counting down to Christmas * Day 24

0

I have been living in Germany for two years now and I can tell you that Christmas cookies are a real tradition over here this time of year. Even though my daughter still is way too young, I have already selected the cookies we will try out in the kitchen together…

Vorige week werd ik uitgenodigd in de Weihnachtsb√§ckerei: een keuken vol vlijtig werkende kinderen die de typische Duitse Weihnachtspl√§tzen bakken. Het was er zo gezellig, om van de geur nog maar te zwijgen, dat ik meteen de koekjes heb uitgezocht die ik volgend jaar met Anna-Lune wil bakken!


Photos:
1. Robot via Lillelyke
2. Cars cookie cutters via Birkmann
3. Backing necessities for kids via Minisputnik
4. Cookie cutters via Nordicfeeling and Backwelt24

Posted by: 

mm

Leave A Reply