Loving…

0

I have recently been swooning over the adorable swim and beachwear by flora and henri and would be more than happy to wear every single piece myself! I am totally ordering that teeny weenie retro bow bikini for my little girl, as trying to squeeze into one myself could get a little tricky. Definitely go check out their webshop. The styling of these adorable little outfits is just too cute for words!
Nog nooit zo’n schattige badpakjes en bikini’s gezien als die van  flora and henri! Ik word er zowaar hebberig van… Voor mij graag dat muntgroene met die strikjes en… streepjes zijn weer in, dus ook dat matrozenbadpakje en pak dat zuurstokroze exemplaar ook maar meteen in. Eén klein minpunt: ze zijn spijtig genoeg niet in mijn maat verkrijgbaar… Gelukkig loopt er hier in huis een vierjarige mini-me rond!


Posted by: Liesbeth
mm

Comments are closed.