'Made in Belgium' Mondays * Atelier Assemblé

0

Atelier Assemblé tailors beautiful children’s clothes from vintage fabrics from the 1950s till the 1980s. Every collection is limited edition and trademarked by exceptional prints, vibrant colors and high-quality fabrics. Ladies’ and children’s garments can even be ordered to measure. I can already picture myself and my little girl in that splashing green number…

De dames van Atelier Assemblé duiken elk seizoen in hun unieke voorraad authentieke stoffen en accessoires uit de jaren vijftig tot tachtig en toveren telkens weer exclusieve creaties op hun naaitafel. Bijzondere motieven, uitdagende kleuren en exclusieve textielkwaliteit lopen als spreekwoordelijke rode draad door hun collecties voor meisjes en jongens van 2 tot 10 jaar. Maatwerk, voor kinderen zowel als voor dames, is mogelijk op afspraak. Ik zie mezelf en mijn kleine meisje al in dat verrukkelijke groene jurkje flaneren…

Photos: Atelier Assemblé
Posted by: Liesbeth

mm

Comments are closed.