Max is wearing…

0

My son Max has always been fascinated by all creatures feline, so this über cool t-shirt by Mini & Maximus was the perfect pick for him. He luuuvs it and makes me wash, dry and iron it overnight, so he can wear it again the next morning. He believes he is the coolest kid on the playground. And I, his devoted mum, totally agree! All garments by Mini & Maximus are eco-friendly, by the way.

Mijn zoon Max – koosnaam: Maximus – heeft een bijzondere voorliefde voor katachtige carnivoren. Ik ‘moest’ deze übercoole t-shirt van Mini & Maximus dus wel helemaal uit de Far West laten overvliegen. Geen twijfel over het feit dat hij het shirt minstens even cool vindt: ik moet het immers overnacht wassen, drogen en strijken zodat hij het de volgende ochtend weer aan kan voor school. Mooie bonus: alle kleding van Mini & Maximus is eco-vriendelijk.

Photos: Mini & Maximus
Posted by: Liesbeth

mm

Comments are closed.