GIVE-AWAY * Win First Step Shoes from Caval [CLOSED]

3

 ***GIVE-AWAY CLOSED***


You now have the chance to win a pair of fabulous yellow first step shoes from hip & future friendly shoe shop Hippeschoentjes! The unique design of these pre-walkers by Belgian brand Caval supports your little one’s precious feet every step of the way.
To enter, simply visit the Studio ToutPetit Facebook Page, become a fan and leave us a comment on our wall.
This give-away is open worldwide and entries must be posted by Wednesday February 1st 2012 at midnight CET. One winner will be randomly selected from random.org.

Good luck!
Van de lieve dames van Hippeschoentjes mogen wij een paar kanariegele pre-stapschoentjes van Caval weggeven! Caval heeft schoentjes ontwikkeld die de voetjes van de baby beschermen in de kruipfase en je kindje niet belemmeren bij het zetten van dat eerste stapje. Door hun bijzonder design zijn de schoentjes handig in gebruik en kunnen ze door de kleintjes niet zelf uitgetrokken worden.
Deelnemen aan de give-away is simpel! Bezoek onze Studio ToutPetit Facebook pagina, word fan en laat een boodschap achter op ons prikbord.

Iedereen kan deelnemen, maar zorg wel dat je vóór woensdag 1 februari 2012 middernacht CET iets op ons Facebook prikbord schrijft. De onschuldige hand van random.org selecteert vervolgens één winnaar.

Succes!

Photos: Hippeschoentjes

Posted by:
mm

Discussion3 Comments

  1. I became a fan of your FB page and would love to win a pair of these first step shoes!

    Just stumbled on your blog via Pinterest, definitely going to my blog reader!

Leave A Reply