Made in Belgium Mondays * Hippeschoentjes

1

Sponsor Highlight: Belgian shoe shop Hippeschoentjes!
You are looking for hip and future friendly kids’ shoes, but are pressed for time or don’t feel like roaming the streets for the perfect pair of shoes? Enter the Hippeschoentjes online shoe shop and be mesmerized by the cute and colorful collection of shoes, pre-walkers and booties. Hippeschoentjes sells European sizes 16 through 40!Unsure of your child’s shoe size? In doubt whether all brands carry the exact same sizes? Or hesistant to buy shoes online, just because you feel it’s one of those things you just have to try on before buying?
Fear no more, because Hippeschoentjes’webshop has an easy-to-use size chart in centimetres. The lovely ladies over at Hippeschoentjes measure each and every shoe model by hand and determine this way which models fit which sizes. The chart already takes into account the extra room needed for growth. You just have to measure both feet and go by the lenght of the longest foot and you will be presented by a custom selection of shoes. Easy peasy!

Sponsor Highlight: Hippeschoentjes!


Op zoek naar leuke, duurzame kinderschoenen, maar geen zin, noch tijd om je huis uit te komen? Stap dan binnen bij Hippeschoentjes en ontdek een kleurrijke wereld vol hippe schoentjes, stappers en slofjes. Van maatje 16 tot en met maat 40!

 
 

Twijfel je aan de schoenmaat van je kindje of weet je uit ervaring dat schoenmaten enorm kunnen verschillen van merk tot merk? Heb je nog nooit eerder schoenen online gekocht, omdat het nu eenmaal één van die dingen is die je gewoon gepast moet hebben? Wel, dankzij een handige maatfilter in centimeters, wordt online schoenen kopen kinderspel! De dames van Hippeschoentjes meten alle schoenen en slofjes één voor één na en bepalen zo per model voor welke voetlengtes het geschikt is. Ze houden daarbij meteen rekening met de nodige groeiruimte. Het enige wat jij hoeft te doen, is de voetjes van je kind meten en de lengte van het langste voetje selecteren in de maatfilter. Je krijgt meteen de selectie van schoenen en slofjes op maat van jouw kind. Kan het nog makkelijker? En mocht het schoentje toch wringen, dan kan je gratis retourneren!

Photos: Hippeschoentjes
Posted by:

mm

Discussion1 Comment

Leave A Reply