Spring & Summer Style Sundays * Pale Cloud

0

When I spotted Pale Cloud‘s new winter 2012 collection at Bubble London my immediate reaction was: I need these items in my size! The detailing in the garments was just… amazingly gorgeous… The lovely ladies at the Pale Cloud booth admitted I was not the first one swooning over their designs and dreaming out loud of grown-up sizes… Anyhow, their spring-summer collection looks equally delicious! Hope to show you some sneak peaks of the winter collection soon though. Keep you posted. 

Ik droom nog steeds van de nieuwste collectie van Pale Cloud. Op Bubble showde Pale Cloud de looks voor het volgende winterseizoen en die waren… ik heb er bijna geen woorden voor… zo onvoorstelbaar mooi! De kleuren, de materialen, de afwerking, de details. Mooi, mooi, mooi. Oh, ik werd er een beetje hebberig van. Ik wilde het eigenlijk allemaal gewoon voor mezelf! Blijkbaar was ik niet de enige… Beelden van deze collectie hebben jullie nog van me te goed. De collectie die nu in rekken hangt geeft alvast een voorsmaakje.

Photos: Pale Cloud
Posted by:

mm

Leave A Reply