Made in Sweden Mondays * Koolabah

0

Koolabah is a cool Swedish brand that designs edgy unisex fashion in organic materials for babies and kids until the age of six. The new Spring-Summer 2012 collection draws inspiration from vintage images of fishermen of East Asian cultures and from the fitness and jogging craze of the eighties. These divergent themes results in experimental forms wich co-join in surprise without loosing the functionality or comfort.
                        
Koolabah is een cool nieuw Zweeds merkje dat er met zijn eigenzinnige, unisex creaties in organische materialen echt wel tussenuit springt! Designer Nina Wolf combineert in haar designs voor baby’s en kinderen tot zes jaar Japans minimalisme met Scandinavische functionaliteit. Voor de nieuwe lente-zomer 2012 collectie liet ze zich inspireren door vintage foto’s van vissers uit Oost-Aziatische culturen en de fitness en jogging rage van de jaren tachtig. Deze uiteenlopende thema’s resulteren in experimentele vormen die aan functionaliteit, noch aan comfort inboeten.

In de Benelux koop je Koolabah bij Purestarters en shak-shuka.

Photos: Koolabah
Posted by:

mm

Leave A Reply