Travelling Thursdays * Die Katze

1

I dare you to find me a school building which is even more original than Kindergarten ‘Die Katze’ in Germany! Designed by multi-talented children’s books author Tomi Ungerer, it is the most wonderful school building I have ever come acros…

Als dit niet het meest originele schoolgebouw is dat je ooit gezien hebt, dan weet ik het ook niet meer! Ontsproten uit de creativiteit van multi-getalenteerd kinderboekenauteur en -illustrator Tomi Ungerer, is kleuterschool ‘Die Katze’ in Duitsland het meest wonderlijke gebouw dat ik ooit gezien heb.

Photos: Milk Magazine
Posted by:

mm

Discussion1 Comment

  1. Wow, dat is echt geweldig! Hier zou ik zeker elke dag met plezier naar school gaan als ik een kind was! Waarom gebeurt dat toch eigenlijk niet vaker, op zo’n manier de omgeving een beetje vrolijker maken?

Leave A Reply