ToutPetit Tuesdays * la bella Ella

3
May I proudly present: my little girl through the lens of Tanja de Maesschalk. Ella usually shies away from cameras, but opened up in front of Tanja. I really could not believe my eyes. But then again, Tanja is not just a fabulous photographer, she just is a truly lovely lady! Gifted, genuine and giggly…
Mag ik jullie voorstellen: mijn kleine meisje door de lens van Tanja de Maesschalk. Het kindje dat altijd wegkijkt of wegloopt als je haar op gevoelige plaat probeert vast te leggen, bloeide helemaal open voor de camera van Tanja. Ik kon m’n ogen niet geloven. Maar Tanja is dan ook niet zomaar een fantastische fotografe, nee, Tanja is gewoon ook een mooi, warm mens!
Posted by:
mm

Discussion3 Comments

  1. Hey Liesbeth!!!
    Hoe heb je die foto nu weer laten bewegen?????? Knap gedaan!!! Ella is (of lijkt wel) een prima ballerina.
    Zoen,
    Evi

Leave A Reply