Moustache Mondays * Moustache Dress by Something Strange

0
Welcome to designer Martina Vangeneugden’s colorful world called Something Strange. She is more than passionate about colors and fabrics and that shows in her cheerful, happy collections. Martina usually collaborates with children’s photographer Barbara Decré to beautifully capture her cute dresses and models.

Martina, haar creativiteit, haar naaimachine en haar rollen fantastische stoffen: een magische combinatie! Het zijn die aparte stoffen en kleurencombinaties die Something Strange zo herkenbaar maken. Bijzonder is dat Martina de hele collectie met heel veel liefde, toewijding en oog voor detail eigenhandig maakt. Geen massaproductie dus, maar unieke stukken in beperkte oplage waarvoor haar moeder de delicate roosjes haakt die haar jurkjes sieren. Barbara Decré is verantwoordelijk voor de prachtige fotografie!


Posted by:

mm

Leave A Reply