Fabulous Friday * Easter Give-Away [CLOSED]

16
 ***GIVE-AWAY CLOSED***


Fabulous Goose blankets in two words: absolutely fabulous! I especially like their new collection of cloud blankets. Just… stunning!

And you now have the chance to win such a cute cloud blanket in grey. Thanks, Fab Goose!

Have a look at their collection pictures and let us know in the comments section below which is your favorite item! 

This give-away is open worldwide and entries must be posted by Wednesday May 1st 2013 at midnight CET. One winner will be randomly selected from random.org. Good luck!


Posted by:
mm

Discussion16 Comments

 1. Wat laten jullie toch altijd veel mooie dingen zien! Prachtig! Ik ben altijd op zoek naar mooie en unieke spulletjes, en veel van wat jullie bloggen zag ik nog niet eerder, origineel! Deze dekentjes zijn ook kleine kunstwerkjes. De wolkendekentjes springen er voor mij uit! In zachtblauw of lichtgrijs zou ie hier een prachtig plekje krijgen of kado gegeven worden aan een nieuw geboren vriendje of vriendinnetje…

 2. Die zijn inderdaad prachtig. Die grijze met dat strakke lijnenspel is mijn favoriet, al zouden de kinderen die blauwe wolkendekentjes wellicht in no time in hun hart sluiten.

 3. Het zijn allemaal mooie produkten.
  Bedankt om dit te delenHet mooiste vind ik het mosterdgele tafereeltje van bambi en eekhoorn en uil enz.
  groetjes

 4. Leuke producten!
  Ik vind dat wolkendekentje in het donkerblauw en dat gele met de diertjes de mooisten. En die kussens met diertjes zijn natuurlijk ook heel leuk! Moeilijk om te kiezen.

 5. Absolutely gorgeous blankets, please count me in, my favorite is the cloud design for sure.

Leave A Reply