G is for Gloria

0

She’s almost two now. My baby. With red hair and chubby cheeks. Jumping from sofas and not taking no for an answer. She’s becoming this little person, completely different than her big sister. It is not that I do not want to re-use the wardrobe of her big sister. Off course, we do. But big sis isn’t red-haired. She has no chubby cheeks. She’s not laughing loud with herself.

This pinterest photo convinced me I need a new wardrobe. Or a partly new one. With a style of her own. G is for Gloria.

Het is niet dat ik de kleertjes van haar zus niet wil hergebruiken. Maar het is dat gevoel dat het eigenlijk niet past, ook al zit de maat goed. Ik noem haar nog steeds mijn baby, al word ze ondertussen bijna twee. Een persoonlijkheidje op zich, met knalrode haren en dikke wangen.

Voor mij staat het vast sinds ik deze foto zag voorbijkomen op Pinterest. Ook al zit het maatje goed, Gloria heeft haar eigen persoonlijkheid. Haar eigen stijl. Dit kind heeft haar eigen garderobe nodig.

T is for Two (37 of 67)

Photo credits

 

 

 

 

 

mm

Leave A Reply