Pumpkin Time

0

It’s that time of the year. Pumpkin time. Carving just seemed too much of a hassle for a Belgian without a Halloween past and a 2 and 4 year old. So, we started painting…

We sprayed the pumpkins white. My 4-year old followed the lines I drew with a pencil with paint – and did a great job. My two-year old had great fun putting her fingers in the black paints and putting dots on our tiny pumpkin.

Pompoenen voor een 2-en 4-jarige? Ja, hoor! Vrijdag hield ik de meisjes thuis van de kleuterschool. We haalden pompoenen op de markt en maakten ze samen zuiver – dat was al zo vermoeiend dat ze beiden een middagslaapje nodig hadden. Terwijl de 4-jarige ontzettend trots de lijntjes naschilderde die ik op de – ondertussen witte – pompoenen had getekend, mocht de kleinste haar vingertjes in de zwarte verf dopen en stipjes tekenen. Gegarandeerde DIY-pret!

FullSizeRenderFullSizeRender

 

mm

Leave A Reply