Advent calendars

0

 

Being Belgian but living in Germany, we try to give our girls the best of two cultures. Which means that we do celebrate the Advent period and Santa Claus like Germans do, but we also celebrate Sinterklaas within this period with our Belgian family. And even though I love preparing all these events myself, sometimes it just doesn’t work out…

In search for some cool “Advent calendars with a minimum workload for mums”, I discovered these beautiful pieces for sale on Dawanda.com (the European Etsy.com).

Het is niet altijd gemakkelijk om de meisjes al het moois uit twee culturen mee te geven. We willen Sinterklaas vieren, maar ook een persoonlijke Adventkalender hebben zodat we kunnen aftellen tot Kerstmis. Maar ik heb ondertussen wel geleerd hoe ik het mezelf – een klein beetje – gemakkelijker maken kan. En daarom zoek ik op dawanda.com regelmatig naar kant-en-klare hebbedingen. Zoals deze adventkalenders.

Advent_Gondel

Advent_Tieren

Advent_Schnee

  1. Creatyve Design
  2. Eulenschnitt
  3. Sperling B Design
mm

Leave A Reply