Grow their self-confidence!

0

 

Even though these cards do not exist in English yet, I think you should know about them: the self-confidence cards for kids. You just write on the card what you liked on that day about your kid. Was he caring towards someone else? Was she courageous? You boost their self-confidence by telling them what you have written on the card before going to bed, and then put the card beneath their pillow – so that they can hold it when falling asleep and read it again for themselves the next morning. Such a great idea from Dutch designer Annet de Vries  to boost their self-confidence!

Wat een ontzettend tof idee van de Nederlandse Annet de Vries; onder-je-kussen-kaartjes! Je schrijft op de kaartjes wat je zo leuk vond aan je kind vandaag; was je zoon extra lief voor een kleiner kind? Of was je dochter erg moedig vandaag? Voor het slapengaan lees je samen wat er op het kaartje staat en dan stop je ze onder het kussen… zodat je kind dat kaartje voor het slapen gaan nog even kan vasthouden en trots kan zijn op zichzelf! Ik bestel me meteen een doosje!

Onder-Je-Kussen-3_site

OJKKs1_web

Foto’s: Onderjekussenkaartjes.nl

 

 

mm

Leave A Reply