The hunt for the perfect sweater

0

Last weekend I saw a little girl wearing the most perfect winter sweater! And I was completely smitten!!! Searched the entire internet for the same Bobo Choses triangle sweater in gingerbread (that color name… swoon… makes it even more delicious) , size 8-9, to discover it had completely sold out everywhere… everywhere except for the Retronaut webshop. Exhale!

Vorig weekend zag ik een meisje met vlechtjes in deze triangle sweater van Bobo Choses en… bam… major style crush!!! Ik had de trui nochtans al op verschillende blogs en Instagram accounts zien voorbij komen, maar in het echt was hij precies nog zo veel mooier. Wist ik veel dat zo veel andere mama’s ook op deze trui verliefd waren geworden, want overal, echt OVERAL uitverkocht! Net toen ik mijn zoektocht wilde staken – en ik kan je verzekeren dat ik niet snel opgeef als het op online shoppen betreft – net op dat moment vond ik hem in de juiste maat bij Retronaut. En kon ik weer adem halen…

triangles-jumper-

triangles-jumper--

triangles-jumper

Picture credits: Bobo Choses

 

mm

Leave A Reply