Green Mondays: Fresk

0

Een beetje verbaasd liep ik de voorbije weken over een ecologische beurs in het Duitse Frankfurt. Ik zag al lang niet meer zoveel oubollige merken, en dat in het mekka van de groene mode?! Fresk, een Nederlands babymerk, bracht een frisse wind op de beurs. Met babyproducten voor het eerste levensjaar in ecologisch katoen komen zij met pyjama’s, slaapzakken, dekens en spuugdoeken met kekke motieven en zachte kleuren.

When I was invited to an ecological trade show in Frankfurt some weeks ago, I was quite surprised. At this trade show, being ecological still seemed to be equal for non-fashionable. Fresk was a fresh baby brand jumping out of the bunch. This Dutch brand, producing baby items for the first year in ecologically produced cotton, presented sweet pajamas and home wear for little ones, blankets and sleeping bags, bed bumpers and cloths with sweet graphics.

_MG_6920

_MG_6286 _MG_6335 _MG_6300

Fresk

Fresk

BW20140719_4053 BW20140719_4716

mm

Leave A Reply