Junior beds made in Spain

0

At home, we opted for a junior bed. That way, both of the girls can sleep in one room, without having to buy a bunk bed for toddlers. We heart the Micuna toddler beds, wooden beds with a tiny retro touch. The Micuna nursery beds can easily be adapted to a toddler bed. Available in natural wood, white or mixed with different colors. Seen at Kidswoodlove.

Zo mooi, deze meegroeibedjes met een retro knipoog van het Spaanse Micuna. Beschikbaar in naturel hout, wit of met een mix aan kleurtjes. Voor het eerst gezien in de erg mooie Duitse webshop Kidswoodlove. Wij kozen thuis voor junior bedjes omdat de meisjes zo samen op een kamer kunnen slapen, zonder een stapelbed te moeten kopen. Wij zijn erg blij met de oplossing, al kan je die bedjes natuurlijk maar enkele jaren gebruiken. Stiekem zit ik me dan ook af te vragen wanneer je voor een stapelbed kan kiezen? Wat is volgens jou de goede leeftijd voor een stapelbed?

Micuna-2016-03-23-at-4.38.43-PMkinderbett-micuna-life-natur-kinderzimmermicuna-lifecrib-lifestyle2

mm

Leave A Reply