A Tooth Fairy Party

0

Even though it is not so common in Germany, we got invited to our first Tooth Fairy Party. A cake with postbox, fairy post, a mini treasure hunt and building elf gardens… When you see these lovely pictures, you’ll understand why I can’t get the idea out of my girls’ heads to have such a tooth fairy party themselves.

Ik had er nooit eerder van gehoord; een Duitse Wackelzahn-party. Een party voor die eerste losse tand, of voor die eerste tand die je verliest. Maar als de piepkleine uitnodiging in de bus viel, waren we al verkocht. En na deze foto’s begrijp je wel waarom mijn meisjes nu ook zo’n feestje willen; een taart met brievenbus voor de tandenfee, een mini-schattenjacht en samen elfentuintjes bouwen. Alleen hoop ik stiekem dat die eerste losse tand nog wat op zich laat wachten ;)

IMG_3406

IMG_3423

IMG_3425

IMG_3430

IMG_3444

IMG_3472

IMG_3484

Thanks to Nathaly & Sophy for a wonderful party. Tooth Fairy Post @ Etsy

All photos by Studio toutPetit.

 

 

mm

Leave A Reply