The wonder of braille

0

Did you know that Braille is an alphabet and not a language? Each letter of Braille consists of a combination of 1 to 6 dots, which are close enough to feel with one fingertip to work out what letter is concerned. This makes it possible to make 63 different ‘letters’.

The designers behind NUNUNU found this form of communication so fascinating that Braille brightens up an important part of their new spring and summer collection. Baggy pants, leggings and shorts with the polka dot alphabet, sleeping bags and overalls for the little ones, braille T-shirts with relief, a summer layered dress with braille points – braille, with its striking details, gives the black, grey, white and powder pink collection a new and surprising character! Our favorites;

Wist je dat braille een alfabet is en geen taal? Elke letter van het brailleschrift bestaat uit een combinatie van 1 tot 6 puntjes, die dicht genoeg bij elkaar staan om met één vingertop te voelen om welke letter het gaat. Daarmee kan men 63 verschillende ‘letters’ maken.

Iris en Tali, de designers van kinderlabel NUNUNU, vonden deze vorm van communicatie zo fascinerend dat braille een belangrijk deel van de nieuwe lente -en zomercollectie opvrolijkt. Baggy pants, leggings en shorts met het gestipte alfabet, slaapzakken en overalls voor de allerkleinsten, braille T-shirts met reliëf, een zomerse laagjesjurk met braillepunten – het braille geeft de zwarte, grijze, witte en poederroze collectie met haar opvallende details een nieuw en verrassend karakter. Onze lievelingsstukken;Photos:
nununu.com

mm

Leave A Reply