SayPlease: bio-collectie voor een nieuwe generatie

0

Denk aan de warme zomeravonden van je eigen, onbevangen kindertijd. Denk aan de vrijheid, aan de ruimte die je had om te groeien en te dromen, om te worden wie je vandaag bent. Dat gevoel is wat het Spaanse, biologische label SayPlease inspireerde voor haar nieuwe zomercollectie.

SayPlease is een nieuw Europees kinderlabel met roots in Spanje, kenmerkend voor de comfortabele kleding, de warme, natuurlijke kleuren en de kwalitatieve materialen. 

Chocolade, caramel en mosterd, gecombineerd met de natuurlijke kleuren van biologisch katoen geven de nieuwe collectie dat warme, zomerse gevoel. Een retro-ogende regenboog, tie-dye prints en natuurlijk vallende overalls, shirts, sweaters en frisse, katoenen broeken voor een nieuwe generatie die weet waar ze voor staat, die weet wat ze wil.

En is dat niet precies wat de toekomst nodig heeft? FANTÁSTICO!

mm

Leave A Reply